Hallo ik ben Jos zevenenveertig jaar, vader van twee prachtige kinderen en heb het Landmark Forum in 2009 gedaan.

Er is voor mij enorm veel verschoven sinds ik het Landmark Forum heb gedaan en wat voor mij het meest waardevolle is, is dat ik me rustig voel in de vele verschillende situaties die je in het leven tegenkomt en vooral de situaties die niet leuk of gespannen zijn.

Waar ik voorheen voor wegliep of niet opzocht kan ik nu gewoon mee zijn. De training en coaching die ik bij landmark heb genoten heeft me in staat gesteld om met allerlei soorten mensen om te kunnen gaan en daar ook écht plezier aan te beleven. Ik heb de meest fantastische gesprekken en ervaringen met mensen die ik voorheen ontweek of waar ik voor wegliep. Dit is voor mij een enorme verrijking in mijn leven.

Jos

Pin It on Pinterest

Share This