Ik deed in 2003 het Landmark Forum en transformeerde mijn leven. Tot die tijd was in mijn beleving alles wat er niet werkte in mijn leven de schuld van mijn opvoeders en mijn omgeving. Echter: ik leerde dat ik zelf verantwoordelijk kan zijn voor mijn ervaringen en mijn besluiten. Dat ging zo: ik leerde in het Landmark Forum een onderscheid te maken tussen een gebeurtenis en het verhaal wat ik ervan maak. Waar dit alles toe geleid heeft is dat ik meer zelfvertrouwen heb, mensen heb kunnen vergeven en leiderschap neem in allerlei situaties in mijn leven.

Zo had ik nooit kunnen bedenken dat ik een eigen bedrijf zou beginnen maar na het Landmark Forum ben ik mijn passies gaan volgen. Mijn bedrijf Wandel naar Jezelf bestaat inmiddels 10 jaar. Ik begeleid wandelevenementen met een bezinningsaspect; van stiltewandelingen op de Veluwe tot pelgrimstochten naar Santiago de Compostela. Velen zijn met mij mee gegaan. Ik coach mensen, geef les in yoga en meditatie. De kwaliteit van mijn leven is intens verbeterd in mijn relatie, mijn gezin, met familie, wie ik ben in mijn bedrijf, enz.

Het Landmark Forum gaat over het ontdekken van je blinde vlekken. Het  bijzondere is natuurlijk dat je die niet kent. De resultaten zijn dan ook niet te voorspellen. Dat wil zeggen; ik wilde meer zelfvertrouwen en dat is zeker gebeurd. Maar de weg erheen had ik nooit kunnen voorspellen.

An Paridaen

Pin It on Pinterest

Share This