Mijn naam is Anita van Hooijdonk. Ik volgde het Landmark Forum in mei 2014 in Amsterdam vanuit mijn werk als trainer en coach. Vrijwel alle coaches in onze franchise-onderneming hebben vrijwillig  het Landmark Forum gedaan als onderdeel van hun opleiding.

Ik zit daar op de eerste ochtend in het Landmark Forum en kijk naar de leider die naar het podium komt. Wat lijkt ze toch op een collega van mij. Een vol uur later besef ik dat ik nauwelijks iets heb gehoord van wat ze zegt, ik ben almaar bezig geweest met mijn gedachten over hoe ze op elkaar lijken. En ik besef plotseling dat ik dat voortdurend doe, met mijn gedachten en mijn zorgen en mijn meningen in mijn hoofd bezig zijn.  In plaats van open te staan en echt te luisteren naar de mensen in mijn leven, mijn man, mijn zoon, mijn vrienden, mijn ouders, mijn zussen en ook mijn klanten.

In het Landmark Forum creëerde ik de mogelijkheid om present te zijn, en ook dat het niet om mij draait. De impact is merkbaar in al mijn relaties, met familie, met mijn klanten en deelnemers, in mijn eigen produktiviteit en die van mijn omgeving.  Het is mogelijk geworden om weer een liefdevol en verbonden gezin te zijn, van het leven te genieten en in actie te zijn met alle omstandigheden die zich voordoen.

Ik geef graag aan anderen door wat ik zelf heb kregen. Door te assisteren bij de opleidingen van Landmark en introducties te leiden sta ik voor de transformatie van anderen en blijf ik zelf in ontwikkeling.

Met vriendelijke groet,

Anita geeft introducties over het landmark forum om haar eigen transformatie door te geven
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Gmail

Pin It on Pinterest

Share This