Landmark heeft mijn leven verrijkt, op alle fronten. het is precies de educatie die ik heb gemist in mijn opleidingen, namelijk educatie over het leven. Wie ben je als persoon en hoe leef je een leven waar je van houdt. Ik zal mijn resultaten uit landmark trainingen kort toelichten. 

Zelfvertrouwen
Doordat ik veel meer vertrouwen in mijn eigen kunnen heb gekregen ben ik gaan ondernemen, eerst als DJ en later als IT ondernemer. Dit zou ik voorheen nooit hebben gedaan, omdat ik mezelf niet zag als een succesvol iemand en een ondernemer. Nu declareer ik mezelf als succesvol, kies wat ik echt graag wil en vind onderweg uit hoe ik het moet doen. 

Afspraken nakomen
Tegenwoordig kom ik mijn afspraken bijna altijd na en als het me niet lukt of toch even ontglipt, kom ik er op terug en ruim ik het op. Bij Landmark heeft het woord integriteit voor mij een hele andere betekenis gekregen. Hierdoor heb ik hele fijne mensen om mij heen gekregen die graag met mij omgaan omdat ze weten dat ik eerlijk ben en iets doe als ik zeg dat ik het ga doen. De relatie met mijn huisgenoten is hierdoor enorm goed, als ik thuis ben doe ik gewoon wat er van me verwacht wordt. Ik verzin geen smoesjes en excuses meer.

Creëren van mijn eigen toekomst
Ik ben proactief geworden in wat ik wil, in plaats van te klagen over omstandigheden. Ik ben uit gaan spreken naar mijn ouders, vrienden, collega’s etc waar ik op uit ben in relatie met hun. Ongeacht hoe de situatie is op dat moment. Ook ben ik mijn eigen toekomst gaan invullen, ongeacht wat de omstandigheden nu zijn. Dit geeft mij enorm veel energie en vertrouwen, aangezien ik aan het roer ben gaan staan van mijn eigen leven.

Naast bovenstaande resultaten zijn er nog veel meer. Ik zou iedereen het landmark forum aanraden. Ik heb vrienden van mij enorm zien opbloeien, ook al waren ze ervoor al succesvol. De technieken die je bij landmark leert zijn zo krachtig, dat iedereen er wel iets aan heeft dat een blijvend verschil maakt.

Samuel

Pin It on Pinterest

Share This