Voorheen nam ik geen beslissingen omdat ik bang was voor de gevolgen van mijn beslissingen. Ik dacht als ik die keuze maak dan kan ik dat niet. Als ik de relatie ga beëindigen dan ben ik alleen en wat gebeurt er dan? Of als ander werk neem wat voor collega’s krijg ik dan? Het gevolg was dat ik alles bij het oude bleef terwijl ik ontevreden was over de situatie.

Ik was bang om het oude te verliezen en wat ik in het nieuwe situatie tegen zou komen.

Na het landmark forum denk ik veel meer, kom maar op. Ik ben benieuwd. En hoe ga ik ik zorgen dat de nieuwe situatie gaat werken voor me. Wat maakt de nieuwe situatie voor mij mogelijk? Ik neem eerder beslissingen, ik wacht minder af, ik ga meer voor wat ik wil,

Dat geeft mij energie. Ik vind het nu leuk om in iets nieuws te stappen in plaats van bang te zijn voor de gevolgen. Ik ben daardoor zelfverzekerder geworden, ik heb meer plezier en vervulling in wat ik doe en ik maak meer verschil voor mensen om mij heen.

Ike

Pin It on Pinterest

Share This